2019’da En Çok Tercih Edilen Doğtaş Ürünleri

2019’DA EN ÇOK TERCİH EDİLEN DOĞTAŞ ÜRÜNLERİ

Mobilya bir evi ev yapan tasarım ürünlerinden birisi ve belki de en önemlisi. İhtiyaca cevap vermesinin yanı sıra ortamı güzelleştiren ve karakter veren mobilyalar aynı zamanda ortamların ruhunu da tesis ediyor. Her alanda olduğu gibi mobilya dünyasında da moda rüzgarları ve trendler o dönemin stilini belirliyor ve pek çok evde aynı tasarımın değişik versiyonları baş rolü alıyor.

Bir dönem geliyor chester koltukların devri başlıyor bir dönem köşe takımları başrolde oynuyor. Klasikle modern birbirine zıt ama birbirini tamamlayan bir barışçıl döngüyle mobilya trendlerini belirlemeye devam ediyor. Ama yıldızı parlayan her akım girdiği evlerde kendi karakteristiğini mutlaka buluyor.

Modüler yaklaşım sayesinde herkes kendi stilini yaratıyor. Hem de günün getirdiklerinin gerisinde kalmadan. Sürekli yenilenen ama kendi tarzından asla ödün vermeyen Doğtaş çizgisi pek çok koltuk ve oturma grubunda rahatça görülüyor.

Yaşam alanlarının olmazsa olmazı koltuk takımları 2019 yılında da pek çok konuk ağırladı, keyifli sohbetlere ve dinlenme zamanlarına eşlik etti, övgü aldı ve mekanlara anlam kattı. Yeni evlenenler ve möble değiştirenlerin çoğunun ilk tercihi de Doğtaş’ın huzur ve ferahlık hissi veren, modern ifadesiyle göz dolduran, geleneklere bağlılığı ile de güven ve saygı uyandıran koleksiyonları oldu.

“Hem bizden olsun hem de çağa ayak uydursun” isteğini fazlasıyla karşılayan Doğtaş koltuk modelleri her zevke hitap edebilme özelliği ile de fonksiyonel ve konforlu kelimelerinin içini başarıyla doldurmaya devam etti. Koltuk sadece oturulan bir materyal değil evin havasını değiştiren, lisanını belirleyen, kaşesini veren bir figürdür ve Doğtaş tasarımları hem ergonomik hem de elegan olabilmeyi önemser.

KOLTUKLAR

Diamond koltuk takımı

Diamond Koltuk Takımı

Salonumda zarif ve lüks bir koltuk tasarımı görmek istiyorum diyenler için Diamond baş köşedeydi. Onun yüksek aurası, bir bakanın bir daha baktığı cinsten albenisi, mücevher kesimi detayları, kapitone geçişleri, geniş ve rahat oturma yüzeyleri ve sakin tonlardaki klas renkleriyle üst seviye görsellik ve ergonomik yapıyı temsil etti.

Dolayısıyla gelen misafirlerden övgüleri aldı, eve anlam ve değer kattı. Diamond koltuk takımı aldığı tam notlarla yaratıcısı olan Doğtaş’ın ve girdiği evlerin göğsünü kabarttı.

luna koltuk takımı

Luna Koltuk Takımı

Luna koltuk sadeliği yaşamının merkezine alanların ve sakin ifadeli dekorasyonları tercih edenlerin sevdiği ve tercih ettiği bir seçenek oldu ve 2019’a duru güzelliği ile damga vurdu. Çünkü hem alabildiğine rahattı hem de bulunduğu mekana kendi huzurundan bulaştırdı.

sante koltuk takımı

Sante Koltuk Takımı

Keyifli sohbetlere tanık olan, hem dingin hem uçarı zamanlara eşlik eden, daima fresh ve dinamik bir şehir enerjisini yansıtan Sante koltuk takımı ile evler adından söz ettirdi ve mobilya alacak olanlara ilham aşıladı.

Monarch prime üçlü yataklı koltuk

Bianca Kotluk

Bianca koltuk doğanın içinden kopup gelmiş kadar natürel. Doğanın renkleri ve doğanın çabasız güzelliğini onun tüm hatlarında hissetmek mümkün. Zamansız şıklığı evlere taşıyan Bianca 2019’un en çok tercih edilenlerinden birisi oldu ve çizgisini bozmadan yaşam alanlarınızı güzelleştirmeye devam ediyor.

KÖŞE TAKIMLARI

Kırmızı köşe takımı

Matera Köşe Takımı

Matera Köşe adını formundan aldı. Onun adı Doğtaş Ailesi arasında “Küçük Dev” oldu. Küçük ve minimal alanlar için tasarlanmış; yüksek enerjisi ve gösterişli duruşuyla kendi tarzını yaratan Matera köşe takımı yatak olabilme özelliği ve sandık fonksiyonuyla dar alanlarda bile geniş kullanım kolaylığı sağlıyor. 2019’un en çok tercih edilen ürünlerinden birisi olan Matera Köşe takımı küçük alanların büyük kahramanı oldu.

mayer köşe takımı

Mayer Köşe Takımı

Köşe takımları samimi görüntüleri ve kullanışlı özellikleri ile daima revaçtalar ve modaları asla geçmiyor. Doğtaş’ın modülerlik özelliği ile zenginleştirdiği Mayer köşe takımı bağımsız kullanılabilen modülleri sayesinde zengin ve kullanışlı bir tasarım olarak çok ilgi çekti. Mayer’in hem gündelik hem de şık kombinasyonlara uygun olan karakteristiği onu en sevilen ve tercih edilenler sıralamasında öncelikli kıldı.

Loft köşe takımı

Loft Köşe Takımı

Loft Köşe takımı da kısıtlı alanlarda bir konfor ve düzen yaratmak isteyenlerin öncelikli tercihlerinden birisi. Can alıcı parlak ve canlı renkleri ile göz dolduran Loft köşe takımı sadeliğin ve yalın şıklığın sözcüsü oldu.

Luna köşe takımı

Luna Köşe Takımı

Luna köşe de mekana göre şekillenen uyumlu ve elegan duruşuyla çok tercih edilen koleksiyonlardan birisi. Şehirli tarzın en avangart örneklerinden birisi olan Luna köşe takımı tekli modülü ile geniş alanlara uyum sağladı ve mekanları özel kıldı.

kırmızı koltuk

Hector Köşe Takımı

Köşe takımı sınıfında Hector sınıfının yıldızı oldu çünkü öyle modüler ki orta sehpa bağımsız olarak da koltuğun bir parçası olarak da hikayenin içine girdi ve göz alıcı bir zenginlik, hareketli ve enerjik bir üslup oluşturdu. Hector köşe takımını kendi yorumunuza göre siz kombinlediniz. Hem modülleriyle hem de kendi zevkinizle…

Koltuk ve köşe takımlarında geleneksel çizgilerin üzerine özgün ve çağdaş detayları ustaca ören Doğtaş kalitesi 2019 yılına bu çok özel koleksiyonlarla damga vurdu. Evler, ofisler ve tüm yaşam alanları yeni nesil çizgilerle donandı. Siz hayal ettiniz Doğtaş gerçeğe dönüştürdü. Şimdi sırada yeni tasarımlar var. Hazır mısınız?

Yayınlanma Tarihi: 28 Ocak 2020 Salı